Tyylikäs juhlakampaus Lappeenrannassa

Hääkampaukset ja muut juhlakampaukset saat PääAsian osaavilta hiustaitureilta Lappeenrannassa. Toimimme neljässä toimipisteessä Lappeenrannassa, hyvien yhteyksien päässä.

Hääkampaus kruunaa tärkeän päiväsi

Onko tyyliäsi upea hiuskruunu? Vai haluatko jotain uutta ja trendikästä, rentoa ja boheemia? Tahdotko hiuksesi olevan vapaina vai kerättynä pään päälle? Toteutamme upeat hääkampaukset, jotka kuvastavat morsiamen persoonaa ja tyyliä.

Yleensä hääkampaus on juhlallinen koko asun koriste, jota somistavat esim. kukat, huntu tai helmet. Hääkampausta varten suunnittelemme kanssasi asuasi ja persoonaasi pukevan kokonaisuuden ja teemme koekampauksen.

Juhlakampaus kääntää katseet

Onko tiedossasi tilaisuus, jossa haluat olla parhaimmillasi? Firman pikkujoulut tai ystävän häät? Tule meille ja viimeistelemme hiuksesi juhlan henkeen sopiviksi. Loihdimme kauniita juhlakampauksia esimerkiksi vanhojen tansseihin, ylioppilasjuhliin ja muihin tilaisuuksiin – mikseipä myös tärkeille tärskyille tai arjen piristykseksi!

Varaa aika netistä

Voit varata ajan juhlakampauksen laittoon netistä. Ajanvarauspalvelusta näet heti vapaat ja sopivat ajat. Voit varata ajan myös puhelimitse liikkeen aukioloaikoina. Lappeenrannassa sinua palvelee 4 PääAsian toimipistettä.

Tutustu hinnastoon

Katso lähin toimipisteesi