Hiustenpidennykset ja tuuhennukset Lappeenrannassa

Kaipaisitko hiuksiisi lisää pituutta? Ovatko hiuksesi veltot ja ohuet? Haaveiletko salaa Shakira-tukasta? Hiustenpidennyksillä ja tuuhennuksilla saadaan aikaan niin näyttävä volyymitarha hiuksiisi kuin myös eleganttia pituutta. Pidennyksillä voidaan myös lisätä tehostepituutta, -väriä tai -tuuheutta. PääAsia toteuttaa hiustenpidennykset ja tuuhennukset toiveidesi mukaan. Meillä on Lappeenrannassa 4 toimipistettä.

Hiustenpidennyksillä saadaan

  • Tuuheutta koko tukkaan
  • Pituutta hiuksille
  • Raidat ilman värikäsittelyä

Pidennystekniikkamme

Teippipidennykset - Tape Hair

TapeHair-teippihiusten erityislaatuinen kiinnitysosa on todella ohut ja käytännössä huomaamaton. Hiustenpidennykset näyttävät luonnollisilta ja tuntuvat miellyttäviltä. TapeHair-teippihiukset ovat helppoja kiinnittää ja ne kestävät osioiden useammankin vaihtokerran, kunhan hoidosta pidetään huolta.

Sinettipidennykset - PreBonds

PreBonds-sinettihiuksilla saat aidot ja näyttävät hiukset, jotka kestävät käytössä useitakin kuukausia omien hiustenkasvun nopeudesta riippuen. PreBonds soveltuu erinomaisesti paitsi koko hiusten pidennyksiin myös esimerkiksi raitojen tekemiseen.

Mago-pidennykset

Magon täysin uniikin tekniikan ansiosta hiustenpidennyksestä tulee nopea toimenpide, joka ei rasita omia hiuksia lainkaan. Kiinnityksissä ei käytetä lainkaan kemiaa, vaan ohutta puuvillalankaa, minkä vuoksi Mago sopii kaikille hiuksille ja allergioista kärsiville. Keveytensä ansiosta hiukset laskeutuvat luonnollisesti, ja lopputuloksena ovat näyttävät hiukset, joita ei kuunaan uskoisi pidennyksiksi!

Millaisista hiuksista unelmoit?

Suunnitellaan yhdessä, millainen pidennys tai tuuhennus sopisi hiuksillesi. Samalla pystymme arvioimaan tarvittavan pidennysten määrän sekä sopivan pituuden ja värin. Katso lähin toimipisteesi ja piipahda paikan päälle!