Upeat hiustenleikkaukset Lappeenrannassa

Hiustenleikkaus aika ajoin pitää yleisilmeesi huoliteltuna. Milloin viimeksi latvoista lyhennettiin? Kaipaatko jo uutta mallia? Tule piipahtamaan jossain Lappeenrannan toimipisteissämme! PääAsian parturi-kampaajat ovat kokeneita ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti uusimpiin trendeihin. Autamme löytämään kasvoillesi sopivat hiusmallit.

Hiusten kasvatus käynnissä?

Kun aiot kasvattaa hiuksistasi pidemmät, älä silti unohda säännöllisen hiustenleikkauksen tarvetta. Säännöllisellä leikkuulla tukkasi pysyy hyväkuntoisena ja siistinnäköisenä. Useimmat asiakkaat ovat jopa kokeneet, että hiukset kasvavat nopeammin siistimisen jälkeen!

Hiustenleikkaukset lapsille

Jännittääkö lapsesi hiustenleikkuuta? Olemme tottuneita käsittelemään lapsiasiakkaita ja lievittämään jännitystä. Jopa alle 7-vuotiaiden hiustenleikkaukset voidaan hoitaa ilman itkua ja hampaiden kiristystä! Alle 7-vuotiaiden lasten hiustenleikkaukset ovat edullisempia.

Hoitokäsittelyt

Saat meiltä myös hemmottelevia hoitokäsittelyjä! Ammattimaiset työntekijämme suunnittelevat hoidon tarpeen ja toteutuksen juuri sinun hiustesi ja hiuspohjasi mukaan. Tarjoamme SP- ja Kerastase-sarjan hoitoja, joihin sisältyvät hiusten pesu, rentouttava päähieronta ja föönaus.

Hoito voidaan toteuttaa esimerkiksi hiustenleikkuun yhteydessä, kun tulet asioimaan liikkeessämme. Halutessasi voit toki varata ajan meiltä vain pelkkään hoitokäsittelyyn.

Ajanvaraus myös netistä

Varaa aika hiustenleikkaukseen netistä tai soita lähimpään toimipisteeseesi. Nettiajanvarauksesta näet helposti vapaat ajat silloin, kun sinulle sopii. 4 toimipistettämme palvelee ympäri Lappeenrantaa: Myllyssä, Sammonlahdessa, Skinnarilassa ja Prisman yhteydessä. Tervetuloa!

Tutustu hinnastoon

Katso lähin toimipisteesi