Hiusten värjäys Lappeenrannassa

PääAsiassa hiusten värjäykset toteutetaan tasokkailla tuotteilla. Kaikki parturi-kampaajamme ovat hiusalan ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. Siten voimmekin tarjota suuren maailma trendikkäitä tuulahduksia värjäysten maailmasta! Toki unohtamatta sitä, millainen hiustyyli meille kullekin parhaiten sopii. Neuvomme ja opastamme mielellämme uuden värin valinnassa tai vanhan parantamisessa. Meillä on Lappeenrannassa 4 toimipistettä: Sammonlahti, Mylly, Kampus ja Prisma.

Palveluitamme mm.

  • Kestovärjäykset ja raidoitukset
  • Kevytvärjäykset
  • Monivärivärjäykset
  • Tyvivärivärjäykset

Oletko yliherkkä väreille tai epäiletkö yliherkkyyttä?

Kerro mahdollisista yliherkkyyksistä aina parturi-kampaajallesi. Osa väreistämme soveltuu myös herkälle päänahalle.

Villiä punaista vai viettelevää vaaleaa?

Suunnittelemme kanssasi parhaiten tyyliisi ja ihonsävyysi sopivat värjäykset. Punaisissa ja vaaleissakin kun löytyy niin montaa eri sävytä. Vai tekisikö mielesi tyvivärjäystä? Tyvivärjäyksellä peitetään juurikasvua, mutta se toimii myös nopeana ilmeen kohottajana. Pieni muutos, mutta upea lopputulos! Tyvivärjäys on myös loistava keino peittää juurikasvu. Vähän hellempää hiusten värjäystä haluaville suosittelemme kevytvärjäystä.

Olaplex vaalennus- ja värikäsittelyn hinnat

Värikäsittely Vaalennuskäsittely
Lyhyet hiukset 15 € 25 €
Puolipitkät hiukset 20 € 30 €
Pitkät hiukset 25 € 35 €
Erittäin pitkät hiukset 30 € 40 €

Tutustu innovatiiviseen Olaplex-käsittelytekniikkaan!


Varaa aika jo tänään

Voit varata ajan hiusten värjäykseen netistä. Ajanvarauspalvelusta näet heti helposti vapaat ja sopivat aikamme. Toki voit myös soittaa meille liikkeen aukioloaikoina! Katso lähin toimipisteesi.